Bemutatkozás


Több, mint 20 éve: hirdetjük az evangéliumot Magyarországon és a környező országokban.

 

Jelen vagyunk Miskolcon, Budapesten, Debrecenben, Szombathelyen, Aranyosapátiban és több kisebb településen is.

 

Az elmúlt években több tízezer ember felé hirdettük az evangéliumot utcai alkalmak során több, mint százezer kiadványt, lemezt osztottunk szét ingyen a tereken, közösségeinkben.

 

Hátrányos helyzetű fiatalok, roma közösségek, csonka családok, elesettek és árvák élete állt helyre, akik mára a társadalom hasznos tagjai.

 

Drog,- alkohol,- játékfüggők felé is szolgálunk, börtön és kórházmissziót, idősotthon látogatást is végzünk, így a társadalmunk minden rétegéhez elér az örömhír.

 

Gyülekezetünk nagy hangsúlyt fektet a fiatalok nevelésére, ifjúsági és közösségi programokat szervezésére. Az oktatásban, táboroztatásban, képzésekben is részt veszünk. A gyülekezetünkben felnevekedett ifjúság mára családokat alapít, gyermekeket vállal!

 

Egyik fő célkitűzésünk a külföldön élő magyarok felé történő szolgálat, részükre az online gyülekezeti rendszerünkben rendszeres kapcsolattartást és szellemi támogatást is nyújtunk.

Mire gyűjtünk?


Élő adások, közvetítések, műsorszámok

 

Csak 2020-ban közel 1000 videót készítettünk, ezek magában foglalják az élő adásainkat, Istentiszteleteket, dicsőítő alkalmainkat, felvételeinket és utólag megvágott anyagainkat is.

Hetente Facebookon több, mint 70 poszt készül, melyek hetente több, mint 100.000 embert érnek el.

Nagy hangsúlyt fektetünk média csapatunk fejlesztésére és gyülekezetünk technikai növekedésére, így számos önkéntes tevékenykedik szervezetünkben.

 

 

Technikai eszközök

 

A közvetítésekhez, felvételekhez technikai eszközökre van szükségünk, közvetítő eszközökre, kamerákra, kábelekre, keverőpultokra, melyek mind hozzájárulnak, hogy egész évben több százezer embert érjünk el.

 

 

Táboroztatás

 

Minden évben több száz fő részére szervezünk tábort több turnusban, melyet Kánóban tartunk meg. A táborhelység üzemeltetése, felújítása évek óta folyik, de továbbra is szükség van fejlesztésekre.

 


Mire használtuk fel?


Az elmúlt években a gyülekezetünk az adó 1%-át a gyülekezetünk működésére, az evangélium terjesztésére használtuk fel.

 

Kérjük, hogy támogassa az Újszövetség Gyülekezet további működését és tevékenységének kiterjedését az adója 1%-nak felajánlásával!

 

 

"Az életnek útja felfelé van..." Példabeszédek 15:24

 

ujszovetseg.hu/ado


Videó