Bemutatkozás


KÜLDETÉSEINK ÉS CÉLJAINK

 

Az Érték – Benned Alapítvány, mely teljesen magyar hátterű és alapítású szervezet, küldetésének tartja az evangélium megosztását, határon innen és túl. A társadalom iránti felelős értékek átadását, az anyagi és szociális hátránnyal küszködők előrehaladásának támogatását. Támogatottjaink társadalmunkba való felelős vezetőként való beillesztését.  Munkánkat keresztyén szemlélettel és hittel végezzük.

 

- Bibliai alapelveken nyugvó evangelizálás
- Hátrányos helyzetű diákok felsőfokú tanulmányainak támogatása ösztöndíj programok létrehozásával.
- Tehetséggondozás, ifjúsági érdekképviselet.
- Prevenciós-, tehetséggondozó-, és továbbképzési programok, rendezvények, valamint táborok szervezése. Ezekhez kapcsolódóan lelkigondozás.
- Szociális segítségnyújtás

 

Munkatársaink 2010 óta teljesen önkéntesen saját idejüket, energiáikat, szakmai tudásukat nem kímélve járulnak hozzá, hogy tevékenységünk teljes körűen kifejthessük a mai kor megterhelt és szükséget szenvedő társadalmában.

 

 

Mire gyűjtünk?


Elsősorban ifjusági munkára, azaz a magyar identitású, keresztény hátterű ifjuság megerősítésén fáradozunk. A magyarságtudat, összetertozás és határokon átívelő közösségépítés az, amit ez éveben ismételten zászlónkra tűztünk. Mindezt hazai és a szórvány magyarságban élő fiatalokkal, közös programokkal, kirándulásokkal kívánjuk elérni. Sőt szeretnénk folytatni megkezdett ösztöndíjunkat, az Érték-Benned Ösztöndijat is, mellyel rendkívül tehettséges, de hátrányos helyzetű, nagycsaládos fiatalokat karolunk fel.

 

Továbbá célunk: az 1%-os bevételekkel is, hogy szociális és szeretetszolgálati tevékenységünket bővíthessük, hogy minél szélesebb körben érjünk el rászorúló családokat, akiket segíthetünk és tartósan támogathatunk.

 

Mindezek célok támogatását hálásan köszönjük.

 

"Hogy munkánk sokak áldására lehessen..."

 

Köszönettel:

chev. Varga Miklós

Érték-Benned Alapítvány

Megbízott vezető

 

 


Mire használtuk fel?


Eddigiekben befolyt 1%-os támogatásukat alapítványunk az Érték-Benned Ifjúsági Programok keretein belül használta fel.

 

 


Képgaléria

Videó